GRCGUARD

Over GRCguard

GRCguard is een onafhankelijke leverancier van software en diensten rondom risicobeheersing. Wij richten ons op de volgende gebieden: informatieverwerking, bedrijfscontinuïteit, financial management, cybercriminaliteit en het voldoen aan normeringen.

Ondernemend betrokken

Het is onze missie om het integraal managen van normenkaders mogelijk te maken binnen één centraal managementsysteem. Denk hierbij aan een managementsysteem voor informatieverwerking, bedrijfscontinuïteit, financial management, cybercriminaliteit en/of het voldoen aan alle denkbare standaarden, normenkaders, vergunningen, certificaten, keurmerken of eigen controle frameworks.

Deze missie leven we – zeker in de huidige digitale maatschappij – iedere dag 100% na. We gaan hierbij niet op uw stoel zitten, maar kijken wel mee vanaf de leuning. Zo blijven we ondernemend betrokken, waardoor we u goed en vooral realistisch kunnen adviseren. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Uitdagingen gaan we dan ook nooit uit de weg.

Met onze oplossingen kunt u met de eigen organisatie adequaat inspelen op veranderende eisen. Maar ook uw klanten kunnen baat hebben bij onze oplossingen. De klanten zijn daarbij steeds verzekerd van accurate oplossingen. Met onze dienstverlening helpen wij uw klant in control te komen en de bedrijfscontinuïteit te verbeteren.

Wij werken altijd vanuit onze kernwaarden: rendement door respect, realisme, rechtvaardigheid en ruimte. In een samenwerking geven en verwachten we respect voor elkaars expertise, persoonlijkheid en belangen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring, professionaliteit en passie voor het vak weten we inmiddels waar we over praten. En dat ziet u terug in de manier waarop we met u samenwerken.

U mag daarbij rekenen op persoonlijke aandacht van een enthousiast, betrokken en bevlogen team. Een team met een no-nonse mentaliteit, dat graag samenwerkt en handelt vanuit innovatieve denk- en slagkracht. Recht door zee, snel en flexibel.

Goed huisvaderschap

Goed huisvaderschap, dat is waar we als bedrijf voor staan. En dat ziet u terug in alles wat we doen. Om te zorgen voor een continu verbeterproces, verbinden we ons aan de richtlijnen en normen van ISO/IEC 27001, de internationale standaard voor informatiebeveiliging. 

GRCguard is ook kennispartner van Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming. Het CIP is opgezet door de Belastingdienst, DUO, SVB en UWV en komt voort uit het programma Compacte Rijksdienst (2011-2012)

onze 10 security principes

1

Wij nemen onze privacy en security
verantwoordelijkheid

Alle informatiesystemen
zijn in beeld

2

3

Toegangsbeheer is goed
geregeld

Onze informatiesystemen
zijn veilig

4

5

We houden
software veilig

Wij waarborgen security
bij veranderingen

6

7

Security incidenten
volgen we zorgvuldig op

Wij zijn goed voorbereid
op calamiteiten

8

9

Wij maken security afspraken
met klanten en leveranciers

Wij verbeteren onze
eigen security continu

10

onze opdrachtgevers

ons team

Matthew

Managing partner

Matthew heeft veel ervaring met het werken op het snijvlak van business & ICT en informatiebeveiliging/privacy in diverse management en consultancy rollen.

Hij is zeer klant- en resultaatgericht ingesteld en beschikt over een typische hands-on mentaliteit; niet alleen denken, maar ook doen. Een generalist met een pragmatische manier van werken. Matthew is in staat om zich snel in te leren in een organisatie.

Specialisaties: Privacy, Informatiebeveiliging (ISO 27001 – NEN 7510), Projectmanagement, Informatiemanagement, Changemanagement, IT Servicemanagement, IT Management

Martin

Legal

Lees binnenkort meer over Martin

Bjorn

Managing partner

Bjorn werkt op het snijvlak van Cyberweerbaarheid en ICT. Met deze specialistische kennis is hij altijd in staat geweest om op te treden als een kernlid van teams die complexe strategische, tactische en operationele uitdagingen oplossen.

Zijn successen behaalt hij door een ondersteunende teamomgeving te creëren met een focus op integriteit, betrouwbaarheid en transparantie.

Bjorn heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening. Sinds 2005 heeft hij zich verder gespecialiseerd in Informatiebeveiliging en Bedrijfscontinuïteit.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben bij (inter)nationale Corporate organisaties, heeft hij in 2015 een Informatiebeveiliging adviesbureau opgezet. Met zijn bedrijf heeft hij inmiddels al veel organisaties aantoonbaar geholpen met het behalen van ISO27001, ISO22301, NEN7510 en PCI-DSS-certificaten.

In 2018 is zijn bedrijf toegelaten tot het ‘associate program’ van de British Standards Institution (BSI). BSI is wereldwijd marktleider op het gebied van auditing en certificatie, zoals bijvoorbeeld de ISO-, NEN-certificering en normering voor bedrijven.

Dana

Information Security Coördinator

Lees binnenkort meer over Dana

Peter

Strategisch Adviseur

Lees binnenkort meer over Peter

Valerie

Ondersteuning

Lees binnenkort meer over Valerie

Ralph

Ondersteuning

Lees binnenkort meer over Ralph

Britt

Ondersteuning

Lees binnenkort meer over Britt

Tim

Junior ISO consultant

Lees binnenkort meer over Tim

Robert

IT Support medewerker

Lees binnenkort meer over Robert

Brix.team

Marketing & communicatie

Lees binnenkort meer over Brix.team

Joyce

Finance

Lees binnenkort meer over Brix.team

Contact

Plan je route

Adres en bedrijfsgegevens

GRCguard B.V.

Crown Business Center

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

T: 085 – 130 7602
E: info@grcguard.com

KVK:
80048293
BANK: NL65 INGB 0008742624

 

Get in control!

Scroll naar boven