Oplossingen

Onze oplossingen voor cyberveiligheid

Krijg zicht op uw blinde vlekken ten aanzien van cyberveiligheid

Cyber security scan

1

Cyberveiligheidsscan

Uw organisatie wil Cyberveiligheid aantoonbaar op orde hebben. Voor bijvoorbeeld ketenverantwoordelijkheid en in het kader van privacybescherming. Daarnaast geeft Cybervolwassenheid een sterkere reputatie en marktpositie.

Wij helpen uw organisatie inzicht te krijgen in het huidige Cybervolwassenheidsniveau. U krijgt van ons adviezen over technische en organisatorische maatregelen. Indien uw organisatie deze adviezen overneemt en verbeteracties doorvoert, verminderen we daarmee het risico op een Cyberaanval. Goedhuisvaderschap staat hierbij voorop!

Met de Cyberveiligheidsscan doen we een scan op de ISO 27001:2022 domeinen: Mens, Techniek, Fysiek en Organisatie. U ontvangt een rapport met de status en aanbevelingen om de risico’s te verminderen.

Meer informatie?

  • Gedegen scan
  • Toets moment
  • Adviesrapport
  • Met pragmatische en duurzame oplossingen
iAWARE

2

iAWARE

Het betreft een online programma waarmee we het cyberbewustzijn van medewerkers vergroten, en daarmee de kans op Ransomware aanvallen of datalekken verkleinen.  Belangrijke onderdelen van het programma zijn:

  • Online trainingen via persoonlijk dashboard
  • Management dashboard voor inzicht in voortgang
  • Phishing simulatie

Start vandaag nog en wij trainen jouw medewerkers om alert te zijn op cybergevaren! We verhogen de cyberkennis met eenvoudig te volgen, kortdurende trainingsvideo’s. De trainingsvideo’s zijn in lijn met de internationale informatiebeveiligingsnormen.

Wij ontzorgen jouw organisatie met de voorbereiding, uitvoering en verslaglegging omtrent awareness. Start vandaag nog met het vergroten van je cyberbewustzijn!

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie of toegang tot een demo-omgeving.

Vandaag nog starten met cyberbeveiliging?

Scroll naar boven